top of page

İMZA TÖRENİ: Teknik Kolejler arasında protokol imzaladık.

Kazakistan'ın Çimkent şehrinde bulunan Tekstil Teknik Meslek Koleji ile Denizli Organize Sanayi Bölgemizde bulunan Dostek Koleji arasında kardeş okul protokolü imzaladık.






Kazakistan'ın Çimkent şehrinde bulunan Ontystyk Sanayi bölgesindeki Tekstil Teknik Meslek Koleji ile Denizli Organize Sanayi Bölgemizde bulunan Dostek Koleji arasında kardeş okul protokolü imzaladık.


Fahri Konsolosluğumuzun organizasyonu ile Bölge Müdürümüz Ahmet Taş ve Dostek Koleji müdürü Saadettin Dumlu'nun ev sahipliğinde; Çimkent Kolej müdürü Gülmira Tagayeva ve heyeti koleji ziyaret ederek, ders programları ve pratik eğitim hakkında bilgi alarak, bu konuda destek taleplerini ilettiler.




Denizli sanayicisi kardeş ülke Kazakistan'a, tekstil bilgi birikimini sonuna kadar açmaya hazır. Öğretmen ve öğrenci değişimiyle destek olmaya hazır. Kazakistan adına, Bölge yönetimine ve yöneticilerine tek tek teşekkür ediyorum.



Қазақстанның Шымкент қаласындағы «Оңтыстық» индустриялық аймағындағы тоқыма техникалық кәсіптік колледжі мен Денизли ұйымдасқан өнеркәсіп аймағындағы Достек колледжі арасында бауырлас мектеп хаттамасына қол қойдық. Құрметті консулдығымыздың ұйымдастыруымен, аймақтық менеджеріміз Ахмет Таш және Достек колледжінің директоры Саадеттин Думлу; Шымкент колледжінің директоры Гүлмира Тағаева және оның делегациясы колледжде болып, оқу бағдарламалары мен практикалық сабақтардан ақпарат алып, осыған байланысты қолдау білдірген өтініштерін жеткізді.

Денизли өнеркәсібі өзінің тоқыма ноу-хауын бауырлас елі Қазақстанға ашуға дайын. Мұғалім мен студент алмасуына қолдау көрсетуге дайын.

Облыс басшылығына, басшыларға Қазақстан атынан бір-бірден алғыс айтқым келеді.


Comments


_Okan Oğuz kişisinden fotoğraf.jpg

Okan Oğuz Kimdir?

Detaylı Bilgi için tıklayınız!

Bütün Yazılar otomatik gelsin!

Thanks for submitting!

  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • Pinterest
bottom of page